Arkasspor, Avrupa'da Tur Peşinde - Son Dakika
Güncel

Arkasspor, Avrupa'da Tur Peşinde

Arkasspor, Avrupa\'da Tur Peşinde

CEV Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını deplasmanda 3-0 mağlup eden Arkasspor, yarın evinde rakibiyle rövanş mücadelesine çıkacak.

19.11.2016 11:28

CEV Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını deplasmanda 3-0 mağlup eden Arkasspor, yarın evinde rakibiyle rövanş mücadelesine çıkacak. İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Azerbaycan'dan Eldar Zulfugarov ve Ukrayna'dan Viktor Kozlovskyy hakem ikilisi yönetecek. Mavi-beyazlılar, Kızılyıldız'ı bir kez daha yendiği, ya da rakibine karşı 2 set aldığı taktirde Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yoluna devam edecek.

Basın Sözcüsü Uğur Özden, yakaladıkları avantajı İzmir'de seyirci desteğiyle sürdürüp adlarını CEV Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracaklarına inandıklarını söyledi. Özden, "Zorlu turun kilidini ilk maçta açtık. Taraftarlarımızın bize vereceği destekle ikinci müsabakayı da kazanmak ve bu büyük kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Arkasspor rakibini elediği taktirde C Grubu'nda Paris Volley, Zenit Kazan ve Hypo Tirol İnnsbruck-VfB Friedrichshafen eleme turunun galibiyle mücadele edecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkasspor, Avrupa'da Tur Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement