Arslantürk Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Arslantürk Esnafı Ziyaret Etti

Arslantürk Esnafı Ziyaret Etti

Ticaret Odası Başkan Adayı Ali Rıza Arslantürk aday kadrosuyla birlikte esnafları ziyaret etti.

04.05.2013 13:00

Iğdır Ticaret Odası Başkan Adayı Ali Rıza Arslantürk, Cumartesi günü saat 09'da başlayıp 17'de sona ercek olan Iğdır Ticaret Odası seçimleri öncesi 10 meslek gurubundan aday olan gurup arkadaşları ile birlikte Iğdır'da bir ilki gerçekleştirerek ilk defa iş adamlarını iş yerlerinde ziyaret edip destek istedi.

Genç, dinamik, girişimci, her birisi kendi iş alanında başarılı iş adamlarından oluşan aday kadrosu ile beraber toplu olarak Iğdır'da ilk defa iş adamlarını birer birer iş yerlerine giderek ziyaret edip sohbetler eden Ali Rıza Arslantürk ve gurup adayı arkadaşları, bu ziyaretlerin bu gün ilkinin olması Iğdır'da yeni bir anlayışın başlangıcı olacağını, bu ziyaretlerin ve karşılıklı sohbetlerin sektörlerin ve temsilcilerini yakından tanıyıp, tanışıp hem sorunları karşılıklı konuşup, hemde ileriki zamanlarda çok güçlü dostluk ve ticari ortaklıklara katkı sağlayacak en önemli sebeplerin diyalokla başlayıp ve bu yolla gerçekleşeceğini söyleyen Arslantürk Ticaret Odasının asli değerleri olan iş adamı meslektaşlarımıza çok yakın ve ilgili olmamız gerektiğine vurgu yaptı.

Ticaret Odası adayı Arslantürk, Iğdır'ın eknomik yapısını ve sorunlarını bilen, sektörün içinden gelen bu genç tecrübeli ekibin seçimlerden hemen sonra çok önemli proje ve sorunlarla ilgili çalışmalar yapacağını söyledi.

Yeşil oy pusulası ile olacak tercihinizle bizim kazanmamız Iğdır'ın kazanmasıdır diyen Arslantürk, oy pusulasındaki rengin niye yeşil renk olarak tercih ettiklerine açıklık getirerek, "Yeşil Iğdır'ın marka rengidir. Yeşil bolluk berekettir. Yeşil tabiyatın makyajı, yüzüdür. Yeşil hizmettir, devamlılıktır. Yeşil hayattır aslında. Yeşil doğada bile değişimin en güzel rengidir. Bu sebepler için yeşil rengini seçtik" dedi.

Her seçmenin kendi meslek gurubu sandığında oy kullanması gerektiğininde altını çizen Ali Rıza Arslantürk, "Seçmenin elindeki oy pusulasında yazılı olan kağıdı, aynı numaralı sandığa giderek oyunu kullanması gerekmektedir. Seçmen birinci meslek gurubunda oy kullanıyorsa elindeki oy pusulasını zarfın içine koyarak bir numaralı oy sandığına atması gerekmektedir" dedi.

Oy kullanacak olan Ticaret Odası üyelerine seslenen Ali Rıza Arslantürk, "Oy kullanırken tercihiniz yeşil olsun, Destek Verin, Kazanan Iğdır Olsun" Söyledi.Iğdır-

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arslantürk Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement