Astsubay Cinayetinde 4 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Astsubay Cinayetinde 4 Kişi Gözaltına Alındı

Astsubay Cinayetinde 4 Kişi Gözaltına Alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinde bıçaklanmış halde ölü bulunan emekli astsubay cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

16.01.2014 17:03

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinde bıçaklanmış halde ölü bulunan emekli astsubay cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Dün Bitez beldesi Bergamut Caddesi'ndeki evinde bıçaklanmış ve darp edilmiş halde ölü bulunan emekli astsubay Hakan Alp cinayetiyle ilgisi olduğu düşünülen 4 kişi İzmir'de gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda Alp'e ait olan 48 V 4255 plakalı aracın İzmir'in Eşrefpaşa semtinde olduğu tespit edildi. Emniyet güçleri tarafından düzenlenen operasyonda A.C.K. (16), H.C.Ö. (17), M.G. (24) ve kardeşi M.G. (20) gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların evinde ve araçta yapılan aramalarda Alp'in kayıp olan dizüstü bilgisayarı, ruhsatlı silahı, cep telefonu ve cüzdanı da bulundu. İzmir'de gözaltına alınan 4 zanlı, Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Muğla'da ilk ifadeleri alınan cinayet şüphelisi 4 kişi, daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. İfadesi alınan M.G. (24) isimli şüphelinin ilk sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve kardeşini korumak için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan A.C.K. ve H.C.Ö.'nin ise ilk ifadelerinde Bodrum'a gezmek için geldikleri ve olayla ilgilerinin olmadığını belirttikleri öğrenildi. A.C.K ve H.C.Ö., ifadelerinin ardından Bodrum Adliyesi'ne sevk edilirken, M.G. ve kardeşinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu arada yapılan otopside Hakan Alp'in vücudunun birçok bölgesinden 20'ye yakın bıçak darbesi aldığı ve darp izleri olduğu tespit edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Astsubay Cinayetinde 4 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement