Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden sonra İç Hatlar Terminali'ne de yolculuk öncesi sigara içebilecekleri bir bölüm hizmete açıldı.
2008'de yürürlüğe giren 4207 Sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, "Kapalı Alanlarda Sigara İçme Yasağı" ile birlikte havalimanlarında da birtakım değişikliklere gidilmişti.
Daha önce Dış Hatlar Terminali'ne transit yolcuların sigara içebilmeleri için bir sigara odasının yanı sıra havalimanı işletmeci şirketi TAV Havalimanları Holding, İç Hatlar Terminali'ndeki yolcularını da unutmadı. İç Hatlar Terminali'nde ahşap yükseltilmiş döşeme üzerine tel kafesle çevrilerek, 70 metrekarelik bir terasa inşa edilen sigara odası, vatandaşların hizmetine sunuldu.
- İstanbul/ Bakirköy
Son Dakika › Güncel › Atatürk Havalimanı'nda İç Hatlar'a da Sigara İçme Bölümü Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.