Avcılar'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli yakalandı - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli yakalandı

Avcılar\'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli yakalandı

Avcılar'da kendisini polis olarak tanıtarak, yabancı uyruklu kadından para alan şüpheli yakalandı. Uğur D, Sulaf D. isimli kadını arayarak terör olaylarına karıştığını söyleyip yanındaki tüm parayı istedi. Kadının eşi durumu polise bildirdi ve dolandırılmak istenen çift, şüphelinin verdiği adrese parayı götürdü. Şüpheli, polis ekiplerini fark edince parayı atıp kaçmaya çalıştı ancak yakalandı ve para çifte teslim edildi.

22.05.2024 14:14

Avcılar'da kendisini polis olarak tanıtarak, yabancı uyruklu kadından para alan şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kendisini polis olarak tanıtan Uğur D, Sulaf D. isimli kadını arayıp isminin terör olaylarına karıştığını, sürdürülen gizli soruşturma kapsamında yanındaki tüm parayı vermesi gerektiğini söyledi.

Kadının eşi Mohammed S.A, durumdan şüphelenerek, polis merkezine başvurdu. Daha sonra dolandırılmak istenen çift, polisler tarafından suçüstü yapılması için şüphelinin verdiği adrese istediği parayı götürdü.

Uğur D, polis ekiplerini fark edince aldığı parayı yol ortasına atıp kaçmaya çalıştı. Şüpheli, polis ekiplerince yakalanırken, para da çifte teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avcılar'da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement