Avea Golf Takımı "Turkish Airlines Open" Golf Turnuvası'nda - Son Dakika
Güncel

Avea Golf Takımı "Turkish Airlines Open" Golf Turnuvası'nda

Avea Golf Takımı "Turkish Airlines Open" Golf Turnuvası\'nda

Avea Golf Takımı, Tiger Woods'un da aralarında bulunduğu dünyanın en ünlü golf yıldızlarının yarışacağı "Turkish Airlines Open" Golf Turnuvası final müsabakasında.

04.11.2013 09:51

Avea'nın Profesyonel Golf Takımı Charl Schwartzel, Ian Poulter, Henrik Stenson ve Marcel Siem'den oluşurken, amatörlerden kurulu Avea Golf Takımı'nda ise İşadamı Şevki Korkmaz, Roma Büyükelçisi Hakkı Akil, Ankara Golf Kulübü Başkanı Orhan Hallik, Hürriyet Yazı İşleri Müdürü Emre İskeçeli, İtalyan İş Adamı Angelo Donati, İşadamı Mehmet Dora, Turkuvaz Radio TV CEO'su Selim Gülmen ve Türk golf dünyasının ünlü simalarından Feraye Çilingiroğlu yer alıyor.

Avea Golf Takımı, dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan European Tour'un turnuva takviminde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da katkılarıyla gerçekleştirilecek "Turkish Airlines Open" Golf Turnuvası'nda 4'ü profesyonel, 8'i amatör olmak üzere toplam 12 sporcuyla temsil edilecek.

Aynı zamanda turnuvanın sponsorlarından biri olan Avea'nın Profesyonel Golf Takımı Charl Schwartzel, Ian Poulter, Henrik Stenson ve Marcel Siem'den oluşurken, amatörlerden kurulu Avea Golf Takımı'nda ise; İşadamı Şevki Korkmaz, Roma Büyükelçisi Hakkı Akil, Ankara Golf Kulübü Başkanı Orhan Hallik, Hürriyet Yazı İşleri Müdürü Emre İskeçeli, İtalyan İş Adamı Angelo Donati, İşadamı Mehmet Dora, Turkuvaz Radio TV CEO'su Selim Gülmen ve Türk golf dünyasının ünlü simalarından Feraye Çilingiroğlu yer alıyor.

Avrupa'nın öncü golf turnuvası European Tour, ABD merkezli PGA Tour'dan sonra dünyadaki en prestijli ikinci organizasyon olma özelliğini taşıyor. "European Tour"un 40'a yakın turnuvası arasında puanlaması en yüksek ikinci turnuva olan "Turkish Airlines Open", sondan bir önceki ayak olarak sezon sonundaki sıralamayı çok yakından etkiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea Golf Takımı 'Turkish Airlines Open' Golf Turnuvası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement