Avm Esnafından 1 Milyon TL Haraç İsteyen 2 Çete Üyesi Daha Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Avm Esnafından 1 Milyon TL Haraç İsteyen 2 Çete Üyesi Daha Tutuklandı

Avm Esnafından 1 Milyon TL Haraç İsteyen 2 Çete Üyesi Daha Tutuklandı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, Mobiliyum AVM esnafından, 1 milyon TL haraç istedikleri öne sürülen çete üyelerinden gözaltına alınan 2 şüphelinin daha tutuklanmasıyla, tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

07.09.2018 20:25

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, Mobiliyum AVM esnafından, 1 milyon  TL haraç istedikleri öne sürülen çete üyelerinden gözaltına alınan 2 şüphelinin daha  tutuklanmasıyla, tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, alınan ihbar üzerine suç örgütü ve silahlı yağma şebekesi üyesi oldukları öne sürülen V.Y., M.B., A.U., S.K. ile Y. B.'yi teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelilerin, Mobiliyum AVM'deki bazı iş yeri sahiplerinden 1 milyon TL haraç istediklerini tespit eden polis, AVM'de aldığı önlem ile V.Y., M.B. ile A.U.'yu yakaladı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan şüphelilerden V.Y. ile M.B. tutuklanırken A.U. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, çete üyelerinden aranan S.K. ile Y.B'yi de yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon sonucunda tutuklanan çete üyesi sayısı 4'e çıkmış oldu. Soruşturma devam ediyor.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avm Esnafından 1 Milyon TL Haraç İsteyen 2 Çete Üyesi Daha Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement