Avrasya Maratonu'nda Hayatını Kaybeden Sporcu Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Avrasya Maratonu'nda Hayatını Kaybeden Sporcu Toprağa Verildi

Avrasya Maratonu\'nda Hayatını Kaybeden Sporcu Toprağa Verildi

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nda 15 kilometrelik yarışta koşarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ali Ferda Anıl, Ankara'da toprağa verildi.

12.11.2012 15:27

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nda 15 kilometrelik yarışta koşarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ali Ferda Anıl, Ankara'da toprağa verildi.

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nda 15 kilometrelik yarışta koşan 34 yaşındaki amatör sporcu Ali Ferda Anıl, yarışın 13. kilometresinde kalp krizi geçirmiş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Anıl, Ankara'da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Başka bir cenaze için Karşıyaka Camii'ne gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir de, Anıl'ın ailesine taziyelerini sundu. Anıl'ın cenazesine sporcunun ailesi ve yakınları katıldı. Cenazede sporcunun babası Ramazan Anıl ve dayısı Cengiz Karakuyu birbirine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Aile fertleri birbirini teselli ederken, Anıl'ın dayısı Cengiz Karakuyu ve babası Ramazan Anıl'ın ayakta durmakta zorlandığı gözlendi.

Dayı Ahmet Karakuyu, "Maratonda 13'ncü kilometreden sonra rahatsızlığı başlıyor. Kenara çekiliyor ve taburede otururken kısa bir süre sonra yere yığılıyor. Ambulans geldiğinde ölmüş" dedi.

Anıl'ın halı saha maçları yaptığını ve masa tenisi oynadığını belirten Karakuyu, yeğeninin sigara içmediğini ve bekar olduğunu söyledi. Karakuyu, "Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Yarışa birkaç defa katıldı. Kalp krizi denildi. Müdahale zamanında yapılmış" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avrasya Maratonu'nda Hayatını Kaybeden Sporcu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement