2013 Avrupa ikincisi 2014 Avrupa üçüncüsü olan Yakup Gök, Dünya Şampiyonası'nda inşallah altın madalya kazanacağım diye konuştu.
Yakup Gör, şampiyonaya gelmeden önce de hedefinin altın madalya olduğunu; ancak bunu başaramadığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Grubunda zorlu rakipler olduğunu kaydeden Gör, En azından Türk milletine bronz madalya kazandırdığım için mutluyum. İnşallah önümüzde Dünya Şampiyonası var. Orada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Orada inşallah altın madalya kazanacağım ifadelerini kullandı.
Gör, sözlerini şöyle tamamladı;
Milli takım hocalarımızla çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde çalışmaya devam ederek, Dünya Şampiyonası'nda daha iyisini yapmaya çalışacağız. Başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Son Dakika › Güncel › Avrupa Üçüncüsü Güreşçimiz Yakup Gör En Azından Türk Milletine Bir Madalya Kazandırdım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?