Awolnation'ın Analog Kayıt Süreci Red Bull Tv'de - Son Dakika
Güncel

Awolnation'ın Analog Kayıt Süreci Red Bull Tv'de

Awolnation\'ın Analog Kayıt Süreci Red Bull Tv\'de

Amerikan Indie rock grubu Awolnation, 2 Şubat'ta Red Bull Records'tan çıkan yeni albümleri Here Come The Runts'ta yer alan şarkılarını Viyana'daki Supersense stüdyolarında kaydetti.

20.02.2018 10:11

Şarkıların plağa analog kayıt süreci ise Red Bull TV'de yayınlanan Analog in Vienna'ya konu oldu. Awolnation'ın tamamı analog kaydedilen şarkılarının hikayesi redbull.tv/analoginvienna adresinden izlenilebilir.

Sail albümleriyle ABD'de büyük başarı yakalayan Amerikan Indie rock grup Awolnation, yeni albümleri Here Come The Runts'ta yer alan Passion, Seven Sticks of Dynamite, Sail ve Hollow Moon'u Viyana'daki Supersense stüdyolarında kaydetti. Tamamen canlı olarak plağa kaydedilen şarkıların hikayesi Red Bull TV için hazırlanan "Analog In Vienna"ya konu oldu.

Yeni albümlerinin kayıt aşamasını değerlendiren Awolnation solisti Aaron Bruno, "Tamamen analog ve doğrudan kaydediciye giden müzik fikri beni çok heyecanlandırdı. Her şarkıda yeni bir mücadeleye giriyoruz. Hangimizin hata yapacağını tahmin etmeye çalışmak eğlenceliydi. En ufak bir hata bile kaydedileceğinden hayatımız boyunca unutmayacağımız bir deneyim oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Awolnation'ın Analog Kayıt Süreci Red Bull Tv'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement