Ayas, Torium'da Çocuklarla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Ayas, Torium'da Çocuklarla Buluşuyor

Ayas, Torium\'da Çocuklarla Buluşuyor

Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas'ın, maceradan maceraya koşan başrol kahramanı Ayas, Torium'da ilk kez miniklerle bir araya gelecek.

18.11.2013 08:24  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Kasım'da vizyona girecek olan Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas'ın, maceradan maceraya koşan başrol kahramanı Ayas, Torium'da ilk kez miniklerle bir araya gelecek. 16 ve 17 Kasım tarihlerinde Ayas ile birlikte oyunlar oynayıp fotoğraf çektirecek olan çocuklardan şanslı 200 'ü filmi vizyona girmeden önce yeni kahramanlarıyla birlikte herkesten önce beyazperdede izlemenin keyfine varacaklar.

Torium AVM, sahip olduğu mağaza karmasının yanı sıra gerçekleştirdiği etkinlikler aracılığıyla alışveriş ve eğlence anlayışında farklılık yaratmaya tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas'ın, maceraperest başrol kahramanı Ayas'ı Türkiye'de ilk kez çocuklarla bir araya getirecek olan Torium, bu kapsamda düzenleyeceği etkinlikler aracılığıyla miniklere unutulmaz anlar yaşatacak.

Çocukların severek izlediği ünlü çizgi film karakteri Pepee'nin yapımcılarının, "Pepee'nin Ağabeyi" olarak tanıttığı Ayas ile 16 ve 17 Kasım tarihlerinde, 14.00-19.00 saatleri arasında Cinetech Torium'da bir araya gelen minikler, Ayas ile birlikte oyunlar oynayıp fotoğraf çektirebilecek. 2 gün süren etkinliğin ardından, 20 Kasım Çarşamba günü saat 18.00'de, sadece 200 şanslı çocuk, filmi tüm Türkiye'den önce ilk olarak Torium'da, Ayas ile birlikte izleyebilme fırsatını yakalayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayas, Torium'da Çocuklarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement