Aydın'da Huzur ve Güven Uygulamasında Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Huzur ve Güven Uygulamasında Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Aydın\'da Huzur ve Güven Uygulamasında Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen huzur ve güven uygulaması kapsamında 1 Eylül-22 Ekim tarihleri arasında çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. Uygulama sonucunda 42 adet tabanca, 8 adet kurusıkı tabanca, 1 adet makineli tabanca, 59 adet av tüfeği, 78 adet tabanca şarjörü, bin 865 adet tabanca ve av tüfeği mühimmatı, 3 adet çeşitli ebatlarda bıçak ve muşta, 163 adet silah parçası ile 1 adet el bombası bulundu.

24.10.2023 12:16  Güncelleme: 12:18

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 1 Eylül-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen huzur ve güven uygulaması çerçevesinde çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmatları ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güveni için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Edinilen bilgiye göre, 1 Eylül-23 Ekim 2023 tarihleri arasında il genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada; 42 adet tabanca, 8 adet kurusıkı tabanca, 1 adet makineli tabanca, 59 adet av tüfeği, 78 adet tabanca şarjörü, bin 865 adet tabanca ve av tüfeği mühimmatı, 3 adet çeşitli ebatlarda bıçak ve muşta, 163 adet silah parçası ile 1 adet de el bombası ele geçirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Huzur ve Güven Uygulamasında Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement