Aydın Hemzemin Geçitteki Kazada Ölenler, Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Aydın Hemzemin Geçitteki Kazada Ölenler, Son Yolculuklarına Uğurlandı

Hemzemin geçitteki kazada ölenler, son yolculuklarına uğurlandıAYDIN'ın Germencik ilçesi'nde hemzemin geçitte yolcu treni ile çarpışan otomobilde yaşamını yitiren Nazlı Karaca (20), 9 aylık bebeği Erçin Karaca ve Sudenaz Eroğlu'nun (11) cenazeleri Buharkent ilçesinde gözyaşları içinde...

10.10.2017 20:56

Hemzemin geçitteki kazada ölenler, son yolculuklarına uğurlandı

AYDIN'ın Germencik ilçesi'nde hemzemin geçitte yolcu treni ile çarpışan otomobilde yaşamını yitiren Nazlı Karaca (20), 9 aylık bebeği Erçin Karaca ve Sudenaz Eroğlu'nun (11) cenazeleri Buharkent ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. Nazlı Karaca'nın bebeğinin cenazesi aynı tabut içinde cami avlusuna getirildiğinde gözyaşları sel oldu.

Germencik'te geçen 8 Ekim akşamı akşamı, Moralı Kavşağı yakınlarındaki kontrolsüz hemzemin geçitte, Mustafa Alkan yönetimindeki 32351 sefer sayılı İzmir- Söke seferini yapan yolcu treni ile Gürhan Karaca (27) yönetimindeki 09 PM 854 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Nazlı Karaca, 9 aylık bebeği Erçin Karaca ve Sudenaz Eroğlu yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Gürhan Karaca ile yanındaki Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu (37) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan makinist Mustafa Alkan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kazada yaşamını yitiren Nazlı Karaca, bebeği Erçin Karaca ve Sudenaz Eroğlu'nun İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bugün yakınları tarafından alınan cenazeleri, öğlende Aydın'ın Buharkent ilçesi Merkez Çarşı Camisi'ne getirildi. Minik Erçin Karaca'nın annesi ile aynı tabuta konulan cenazesi cami avlusuna getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Ölen üç kişinin cenaze namazları Burharkent İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt tarafından tek tek kıldırıldı. Namazın ardından bir süre tabutu omuzlarda taşınan Nazlı Karaca ve kızı Erçin Karaca'nın cenazeleri Kayaburnu Mezarlığı'nda, Sudenaz Eroğlu'nun cenazesi ise Buharkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine ölenlerin yakınlarının yanı sıra, AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın Hemzemin Geçitteki Kazada Ölenler, Son Yolculuklarına Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Hemzemin Geçitteki Kazada Ölenler, Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement