Aziz Yıldırım'ın Doktoru: "En Az İki Gün Daha Hastanede Kalır" - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım'ın Doktoru: "En Az İki Gün Daha Hastanede Kalır"

Aziz Yıldırım\'ın Doktoru: "En Az İki Gün Daha Hastanede Kalır"

Prof.Dr.Mehmet Mihmanlı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tetkiklerinin devam ettiğini ve en az 2 gün daha hastanede kalacağını söyledi.

30.05.2012 17:49

Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tetkiklerinin devam ettiğini ve en az 2 gün daha hastanede kalacağını söyledi.

Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Aziz Yıldırım'ın tetkiklerini yapan Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı, hastanede önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Prof. Dr. Mihmanlı, "Pankreas çok önemli bir organ. Onun iltihabı çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Onun için burada bayağı sıkı tetkikler uyguladık. Ultrasonografini yaptık, safra kesesinde taş var mı, pankreastaki sıkıntıya yol açan başka bir neden var mı diye sıkı araştırmalara tabi tuttuk. Çok şükür hastamızın sağlığıyla ilgili endişe verici bir şey saptamadık. Ama bizim direktiflerimizi uyguluyor. Şu anda gıda vermiyoruz, istirahata sevk ettik. Ağızdan gıdayı kestik, yarın sabah alacak" dedi.

Yıldırım'ın tetkiklerinin devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı, "Emar çekeceğiz, böbreğinde kist vardı, göbek kısmında sıkıntılar vardı, başka sıkıntılar da vardı takip ettiğimiz. Hastayla ilgili ayrıntılı bilgi vermek doğru değil ama müşahedesi devam edecek" diye konuştu.

Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı, Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili ancak yakınlarına bilgi verebileceklerini belirterek, "Özellikle şeker hastalığı iniş çıkış gösteren bir hastalık. Eğer diyeti iyi olmazsa, stresi yüksek olursa şekeri yükselir ama diyetini kontrol ederseniz, stresi azalırsa şeker normale düşer. Aziz Bey'in sağlığıyla ilgili bir şey söyleyemem" şeklinde konuştu.

Yıldırım'ı tetkikleri bitince taburcu edeceklerini ifade eden Mihmanlı, "En az iki gün daha hastanede kalır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım'ın Doktoru: 'En Az İki Gün Daha Hastanede Kalır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement