Babadağ'da Fırtına ve Sağanak Yağmur Paraşütçülere Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Babadağ'da Fırtına ve Sağanak Yağmur Paraşütçülere Zor Anlar Yaşattı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Babadağ'dan atlayış yapan paraşütçüler çıkan fırtına ve sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. İniş yapmakta zorlanıp savrulan paraşütçüler farklı noktalara güçlükle iniş yapabilirken dağdaki bir ağaca takılarak asılı kalan paraşüt pilotu ise kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

04.05.2023 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Babadağ'dan atlayış yapan paraşütçüler çıkan fırtına ve sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

İniş yapmakta zorlanıp, savrulan paraşütçüler farklı noktalara güçlükle iniş yapabilirken, dağdaki bir ağaca takılarak asılı kalan paraşüt pilotu ise kurtarlıp, hastaneye kaldırıldı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ'dan, bugün öğlen saatlerinde atlayış gerçekleştiren paraşütçüler, aniden çıkan fırtına ve sağanak yağmur nedeniyle, normal iniş pisti olan Belceğiz Plajı'na inemedi. Rüzgarın ters esmesiyle birlikte farklı yerlere yönelen onlarca paraşütçü inmek için büyük mücadele verdi. Fethiye'de paraşütçünün birisi bir evin bahçesine inerken, başka bir paraşütçü dağdaki ağaçta asılı mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler, ağaçtaki paraşüt pilotunu kurtarıp, ambulansla hastaneye kaldırdı. Paraşüt pilotunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Babadağ\'da Fırtına ve Sağanak Yağmur Paraşütçülere Zor Anlar Yaşattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babadağ'da Fırtına ve Sağanak Yağmur Paraşütçülere Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement