Babylon Soundgarden Festival Bileti The Marmara Şişli'den - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden Festival Bileti The Marmara Şişli'den

Babylon Soundgarden Festival Bileti The Marmara Şişli\'den

The Marmara Şişli, bu yıl 25 Mayıs'ta Parkorman'da düzenlenecek olan Babylon Soundgarden festivali nedeniyle çok özel bir paket hazırladı.

23.05.2013 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24- 26 Mayıs tarihleri arasında The Marmara Şişli'de cazip indirimler ve birçok avantajdan yararlanmak mümkün. Üstelik Babylon Soundgarden festival bileti de The Marmara Şişli'den hediye.

The Marmara Şişli 24- 26 Mayıs 2013 tarihleri arasında misafirlerini Babylon Soundgarden festivali nedeniyle hazırladığı özel bir paket dahilinde ağırlayacak.

25 Mayıs Cumartesi günü Parkorman'da düzenlenecek festival için hazırlanan özel paket, yiyecek içecek servisinde yüzde 10 indirimin yanı sıra birçok cazip avantaj da içeriyor.

The Marmara Şişli'nin Babylon Soundgarden paketinde ücretsiz GYM ve internet kullanımı, odalara çay kahve ikramı, kapasiteyle sınırlı olmak üzere ücretsiz otopark kullanımı gibi avantajlardan yararlanmak mümkün.

Hediye olarak üç çifte Babylon Soundgarden festival biletinin de sunulduğu paketin fiyatı, tek ve çift kişilik odalarda konaklama için 130 euro.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden Festival Bileti The Marmara Şişli'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement