Bahar Güneşinin Tadını Çıkardılar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bahar Güneşinin Tadını Çıkardılar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bahar Güneşinin Tadını Çıkardılar

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yağış, soğuk hava ve fırtına hafta sonu yerini açık ve güneşli havaya bıraktı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yağış, soğuk hava ve fırtına hafta sonu yerini açık ve güneşli havaya bıraktı. Güneşin etkisini göstermesiyle birlikte Kleopatra Plajı ve kış sezonunda açık olan otellerin havuzları tatilcilerle doldu.

Alanya'da hava sıcaklığının 17, deniz suyu sıcaklığının ise 16 dereceye yükselmesi üzerine ilçede tatil yapan birçok turist plajlara giderek şezlonglarda güneşlendi. Sahildeki parkları dolduran aileler ise, güneşin tadını çıkardı. Goldcity Turizm Kompleksi'nde kalan turistler de sıcak havayı fırsat bilerek olimpik havuzda yüzdü. Bazı turistler de havuz kenarında güneşlenmeyi tercih etti.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü yetkililer, ilçede hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde birkaç derece daha artacağını belirtti. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA