Bahar Yorgunluğunu, BRN Teknolojisi ile Giderin - Son Dakika
Güncel

Bahar Yorgunluğunu, BRN Teknolojisi ile Giderin

Bahar Yorgunluğunu, BRN Teknolojisi ile Giderin

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte havada bulunan elektrik yüklerinin sayısı çoğalyor.

24.03.2014 10:05  Güncelleme: 10:12

ANKARA (İHA) – Bahar aylarının gelmesiyle birlikte havada bulunan elektrik yüklerinin sayısı çoğalyor. BRN Yatak ise, bahar yorgunluğunu vücuttan atmayı vaat ediyor.

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter özellikle bahar aylarında kaliteli bir uyku uyumanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Bahar aylarında hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kendimizi yorgun, halsiz ve uykulu hissedebiliyoruz. Böyle dönemlerde, sağlıklı ve kaliteli bir uyku uyumak çok önemli. Bu anlamda kullandığımız yataklar büyük önem taşıyor. Biz BRN Yatak olarak, ileri teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarımızla dünyada 60'a yakın ülke insanına bahar yorgunluğunu unutturduk" dedi.

Her yatağın kullanıcı ihtiyaçlarına göre farklı özelliklerle tasarlandığını belirten İlter, bahar yorgunluğu ve depresyon gibi sorunların, doğrudan uykuyla bağlantılı olduğunu söyleyerek, "Verimli ve sağlıklı bir uyku uyumak için yatak seçimleri doğru yapılmalı. BRN Yatakları kişilerin ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuyor" diye konuştu.

Berna İlter, kullanılan PowerSleep kumaş teknolojisi sayesinde anti stres özelliğinin ön plana çıktığı BRN özel tasarım yataklarda uyuyan kişilerin vücutlarında bulunan basınç azalırken, omurganın rahatlamasının sağlandığını belirterek şunları söyledi:

"Yataklarımızda kullandığımız kumaşın yapısındaki özel elyafların içerdiği nano mineraller far-infrared ışıma yapıyor. Bu teknoloji gün sonunda oluşan bedensel dengesizliğin hafiflemesine imkan sağlar. Böylelikle yorgunluk ve bitkinliğiniz giderilir. Uyku kaliteniz artar ve uyku esnasında terapi ortamı oluşur. Aynı zamanda hava sirkülasyonu sağlanarak yataklarda oluşabilecek nem ve küfün önüne geçiliyor. Ergonomik bir yüzeye sahip olan BRN Yatakları, bir yandan vücudunuzun nefes almasını sağlarken, diğer yandan da anti-bakteriyel terletmez kumaşı sayesinde derin bir uyku uyuma garantisi veriyor." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahar Yorgunluğunu, BRN Teknolojisi ile Giderin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement