Bakan Şahin Ak Partili Aslan'ın Kadın Gazetecilere Sarf Ettiği Sözleri Kınadı - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin Ak Partili Aslan'ın Kadın Gazetecilere Sarf Ettiği Sözleri Kınadı

Bakan Şahin Ak Partili Aslan\'ın Kadın Gazetecilere Sarf Ettiği Sözleri Kınadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın bir grup kadın gazeteciye sarf ettiği sözlerle ilgili olarak, "Bir kadın, bir anne ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kınadığımı belirtmek"...

11.07.2013 21:28

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın bir grup kadın gazeteciye sarf ettiği sözlerle ilgili olarak, "Bir kadın, bir anne ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kınadığımı belirtmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Bakan Şahin Twitter üzerinden takipçileri ile Milletvekili Aslan'ın sözlerini değerlendirdi. Şahin, Aslan'ın kadın gazetecilere söylediği cümlelerle ilgili olarak, "nedeni, gerekçesi ne olursa olsun ilke olarak yanlışa yanlış demek gerekir" ifadelerini kullandı. Şahin, "Görevi haber yapmak olan kadın gazetecilere sarf edilen sözleri ve kullanılan üslubu; bir kadın, bir anne ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kınadığımı belirtmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

İnsanların düşüncelerini birçok yol ve üslup ile ifade edebileceklerine dikkati çeken Şahin, "Aslolan; düşüncenin en temiz, en nezih ve en etkili kelimeleri seçerek nezaketle aktarılmasıdır" ifadelerini paylaştı.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin Ak Partili Aslan'ın Kadın Gazetecilere Sarf Ettiği Sözleri Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement