Bakan Şahin 'Geleceğe Yatırım Türkye'ye Yatırım' Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin 'Geleceğe Yatırım Türkye'ye Yatırım' Toplantısına Katıldı

Bakan Şahin \'Geleceğe Yatırım Türkye\'ye Yatırım\' Toplantısına Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen 'Geleceğe Yatırım Türkiye'ye Yatırım' toplantısında, her geçen gün gelişen ve büyüyen Gaziantep'in önerilere her zaman açık olduğunu söyledi.

17.11.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen 'Geleceğe Yatırım Türkiye'ye Yatırım' toplantısında, her geçen gün gelişen ve büyüyen Gaziantep'in önerilere her zaman açık olduğunu söyledi.

Anatolion Otel'de yapılan 'Geleceğe yatırım Türkiye'ye yatırım' toplantısına Bakan Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, milletvekilleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları, Milliyet Gazetesi Yönetim kurulu üyesi meltem Demirören Oktay, Milliyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Derya Sazak'ın yanı sıra Milliyet Gazetesi köşe yazarları katıldı.

Toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bakan Şahin, "Bilgi iletişim ve gelişim çağını gitme yolunda katkıda bulunan yıllardır bu ülke insanının doğru haber alması noktasında kurumsal alt yapısını oluşturan bugün Gaziantep'te ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi

Bakan Şahin Gaziantep'in bölgedeki öneminden de bahsederek,"Bu şehrin bugünkü dinamizmini anlamak için bu şehrin geçmişini çok iyi analiz etmek gerekiyor. Ticaret merkezi olan İpakyolu'nun en önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep aynı zamanda, bilginin, medeniyetin, tarihin ve hoşgörünün bölgesel başkenti olmuştur. Buradaki insan kaynağı kendiliğinden olmuyor. Bunun arkasında 6 bin yıllık bir geçmiş bulunuyor. Atalarımızdan aldığımız büyük bir özgüven var. Neyi niçin yaptığını bilen anlayışın torunlarıyız. Hamdolsun bugün bu şehir yeni hedeflere doğru her krizi bir fırsata dönüştürme kabiliyetine sahip olarak yoluna devam ediyor. Bugün daha çok sizleri dinlemek ve daha sonra sizden gelen bilgiler doğrultusunda Gaziantep'e Türkiye'ye ve geleceğe yatırımla ilgili çalışmalar yapılacak" dedi.

Gaziantep'in her ne kadar tarihi alanda turizm merkezi olsa da, kendin gerçek gücünün stratejik yatırımlar ve üretim merkezi olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milliyet Gazetesi Yönetim Kurulu üyesi Meltem Demirören Oktay 9. toplantıyı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda sivil toplum örgütü başkanları, temsilcileri, yatırımcılar ve yazarlar kısa konuşmalar yaparak bölgedeki yatırımlar ve beklentilerle ilgili görüşlerini bildirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin 'Geleceğe Yatırım Türkye'ye Yatırım' Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement