Bakan Şahin Yavuzeli'nde Değerlendirme Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin Yavuzeli'nde Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Bakan Şahin Yavuzeli\'nde Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, beraberindeki AK Parti Gaziantep milletvekilleri ile beraber Yavuzeli'nde ilçe değerlendirme toplantısına katıldı.

07.09.2013 16:48

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, beraberindeki AK Parti Gaziantep milletvekilleri ile beraber Yavuzeli'nde ilçe değerlendirme toplantısına katıldı.

Fatma Şahin, Yavuzeli ilçesinin hak ettiği yerde olmadığını, daha çok çalışmaları gerektiğini ve ilçeyi hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Bakan Şahin, "Burada damdan düşenlerle bir araya gelerek, masa başında oturarak, ilçelerin sorunlarını çözmek değil; bilfiil Yavuzeli'ne gelerek Yavuzeli'ndeki değişimi, gelişimi, ihtiyacı yerinde değerlendirerek bu çalışmaları yıllardır yapıyoruz. Hamdolsun Başbakanımızın liderliğinde 10 yıldır alandayız. Hep istikametimizi milletin istikameti olarak belirledik. Rotamızı milletimizin rotası olarak belirledik. Milletimizin hayır duasını alarak projelerle yaşam kalitesini artırmaya, yaşama dokunmaya gayret ettik. Ben de bu takımın parçası olarak bu yapılan hizmetlerde emeğimiz olması hasebiyle büyük bir onur ve şeref duyuyorum" dedi.

"Yavuzeli üzerine baktığımız zaman çok zaman kaybettik ve daha hızlı olmamız gerekiyor" diyen Şahin, şunları söyledi:

"Yavuzeli'nde baktığınız zaman biz bir ilçeyi başka bir ilçeden, hiçbir mahalleyi başka bir mahalleden, hiçbir insanımızı başka bir insanımızdan ayırt etmeden yolumuza devam ediyoruz. Yavuzeli bizim için çok önemli, burada kaybettiğimiz zamanı telafi etmek için daha fazla mücadele edeceğiz, daha fazla çalışacağız. Bakanlıkta arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Sağ olsun milletvekili arkadaşlarımız ilimizin, ilçemizin sorunlarını yerinde inceliyorlar. Yavuzeli Belediye Başkanımızın dediği gibi burada güzel bir imece var. Şehirden buraya doğru güzel çalışmalar var. İnşallah Yavuzeli'ni hak ettiği yere getireceğiz."

Toplantıya; Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, İlçe Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Garnizon Komutanı Ömer Mazılıgüney, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İlçe Emniyet Amir Vekili Yaşar Çeneci, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, daire amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Şahin ve beraberindeki heyet, buradan Araban ilçesine gitti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin Yavuzeli'nde Değerlendirme Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement