Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü

Balıkesir\'e Şehit Ateşi Düştü
09.02.2016 16:38

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede Şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay’ın ateşi Balıkesir’e düştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede Şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay'ın ateşi Balıkesir'e düştü.

Diyarbakır Sur'da yapılan operasyonlarda çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Hastanesi'nde uzun süredir tedavi gören Uzman Çavuş Hasan Talay şehit oldu. Balıkesir'de 2.Sakarya Mahallesi Üzüm Sokak'ta yaşayan ve maddi imkansızlık yüzünden Kızılay'ın okuttuğu Hasan Talay'ın şehadet haberi sonrası evine Türk bayrağı asıldı. Henüz 4 aylık evli olan Uzman Çavuş Hasan Talay'ın babası Yusuf Talay'ın da simitçilik yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Şehit askerin eniştesi Mustafa Çakır, ailenin Ankara GATA'da olduğunu belirterek, "Şehit olduğundan 40 dakika önce haberimiz oldu. Ailesi burada bodrum katta yaşıyor. Anne, baba ve kardeşler şu an hepsi Ankara'da. Üç oğlan, üçünün de birer dairesi var ama gördüğünüz gibi inşaat halinde, bu kadar olabildi" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement