Bandırma'da Teröre Lanet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bandırma'da Teröre Lanet

Bandırma\'da Teröre Lanet
23.07.2015 23:49

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup son günlerde askerlerin ve polislerin şehit edilmesini protesto etti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup son günlerde askerlerin ve polislerin şehit edilmesini protesto etti.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde bir grup, sosyal medya üzerinden haberleşip, son günlerde asker ve polislerin şehit edilmesini protesto etti. Türk Bayraklarıyla donatılmış yaklaşık 500'e yakın araçla ilçe sokaklarında tur atan grup terör örgütü PKK aleyhinde slogan attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı protestolarda vatandaşlar araçlarından inerek toplu halde Cumhuriyet Caddesi üzerinde İstiklal Marşı'nı okudu, şehitler için saygı duruşunda bulunup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı.

Protestolardan dolayı ana arterler üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Grup güvenlik güçlerinin uyarıların ardından dağıldı. - Bandırma

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Teröre Lanet - Son Dakika


Advertisement