Barış Manço, Kadıköy'de Sevilen Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Barış Manço, Kadıköy'de Sevilen Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço, Kadıköy\'de Sevilen Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço, ölümünün 15. yılında, Kadıköy Belediyesince, Kozyatağı Kültür Merkezinde düzenlenen gecede anıldı.

01.02.2014 21:25  Güncelleme: 22:40

Sanatçı Barış Manço, ölümünün 15. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Kadıköy Belediyesi'nce, Kozyatağı Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma gecesine, Manço'nun eşi Lale Manço ve oğlu Batıkan Manço ile sanatçının dostları katıldı.

Barış Manço'nun hayatından kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisiyle başlayan gecede, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Korosu Manço'nun "Arkadaşım Eşek" şarkısını seslendirirken, 24 Ayar Müzik Grubu da sanatçının şarkılarından oluşan konser verdi.

Gecenin sürprizi ise heykeltıraş Murat Daşkın'ın silikon kullanarak yaptığı Barış Manço heykeli oldu. Gerçek boyutlardaki Manço heykeli, etkinlik boyunca sahnede kaldı. Heykel, daha sonra Moda'daki Barış Manço Evi'ne götürüldü.

Manço'nun eşi Lale Manço, "Aramızdan ayrılalı 15 yıl oldu. 15 yıl çok uzun bir zaman gibi geliyor ama bizim için kısa bir zaman. Neredeyse dün diyebileceğimiz gibi. Salona girdim. Heykeltıraş Murat Daşkın'ın yaptığı bu heykel bana da sürpriz oldu. Çocukların sesleriyle beraber sanki bu 15 sene hiç geçmemiş gibi yani algılamam değişti. Onsuz 15 yıl, hep onunlaymış gibi geçti bizim için" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Barış Manço, Kadıköy'de Sevilen Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement