Bartın'da çöplük alanda silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu, 1 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da çöplük alanda silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu, 1 şüpheli tutuklandı

Bartın\'da çöplük alanda silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu, 1 şüpheli tutuklandı

Bartın'ın Kozcağız ilçesinde çöplük alanda silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan şüpheli, cinayeti işlediğini itiraf etti ve arkadaşının da kendisine yardım ettiğini söyledi. Cesedin Emrah Üstünsoy'a ait olduğu belirlendi.

18.10.2023 17:59

Bartın'da çöplük alanda silahla vurulmuş erkek cesedi bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Kozcağız Sanayi Sitesi mevkisinde ceset bulunmasına ilişkin yakalanan zanlılar Z.Ü. ve G.G'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Z.Ü, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, G.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Z.Ü'nün, ifadesinde, aralarındaki husumet nedeniyle cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği, arkadaşı G.G'nin de kendisine yardım ettiğini söylediği öğrenildi.

Dün, Kozcağız Sanayi Sitesi mevkisindeki çöplük alanda tabancayla vurulmuş halde erkek cesedi bulunmuş, cesedin Emrah Üstünsoy'a (35) ait olduğu belirlenmişti. Çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, cinayet şüphesiyle Z.Ü. ve G.G'yi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın'da çöplük alanda silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu, 1 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement