Bartın'da Hastane Mutfağında Böcek Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Hastane Mutfağında Böcek Tepkisi

Bartın'da hastane mutfağında böcek tepkisiBARTIN Devlet Hastanesi mutfağında çekildiği iddia edilen, hasta ve hasta yakınlarına yemek dağıtılan tabak ve tabildotların üzerinde gezinen böceklerin görüldüğü video tepki çekti.

22.07.2017 16:29  Güncelleme: 18:45

Bartın Devlet Hastanesi mutfağında çekildiği iddia edilen, hasta ve hasta yakınlarına yemek dağıtılan tabak ve tabildotların üzerinde gezinen böceklerin görüldüğü video tepki çekti.

150 yataklı Bartın Devlet Hastanesi mutfağında hasta ve hasta yakınlarına yemek dağıtılan tabaklar ile tabildotların üzerinde gezinen böcekler cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Uzun süredir hastanede tedavi gören bir hastanın yakını tarafından çekilen görüntülerde çok sayıda böceğin yıkanarak yemek dağıtımı için hazır bekletilen tabaklar ile tabildotların üzerinde gezindiği görülüyor. Yerel bir televizyonun internet sitesinde de yayınlanan videoda görüntüyü çeken hasta yakınının, "Burası şu anda devlet hastanesi mutfağıdır. Görüyorsunuz, bu tabaklarda yemek yiyor vatandaş ama içleri böcek dolu. İnsanlar buradan yemek yiyor. Biz yetkililere söyledik ama kimse ciddiye almadı. Yetkililer, 'Özel şirket olduğu için bir şey diyemiyoruz.' diye cevap veriyorlar." şeklindeki yakınması da videoda yer aldı.

Bartın\'da Hastane Mutfağında Böcek Tepkisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Hastane Mutfağında Böcek Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement