Başbakan Erdoğan'ın Başsağlığı Mesajını Getirdiler - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Başsağlığı Mesajını Getirdiler

Başbakan Erdoğan\'ın Başsağlığı Mesajını Getirdiler

Şırnak'ta 17 mayıs'ta evinin ölünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren AK Parti İl Başkanı Ali Kılınç'ın ailesine başsağlığı dileğinde bulunmak üzere 6 milletvekili ile Şırnak'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal,...

20.05.2012 17:59

Şırnak'ta 17 mayıs'ta evinin ölünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren AK Parti İl Başkanı Ali Kılınç'ın ailesine başsağlığı dileğinde bulunmak üzere 6 milletvekili ile Şırnak'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal, "Başbakanımızın başsağlığı mesajlarını, dileklerini ulaştırmak için buraya geldik" dedi.

Seçim İşlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal, Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Günül Bekin Şahkulubey, Diyarbakır Milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat ve Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti İl Başkanı Rizgin Birlik ile birlikte, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki taziye evine gelen Genel Başkan Yardımcısı Kazdal ve beraberindeki milletvekilleri, öldürülen Kılınç ruhuna fatiha okuyup, dua etti.

Taziye evinde kısa bir konuşma yapan Kazdal, "Hepimiz bir aileyiz. Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Hepimizin başı sağolsun" dedi

Mardin Milletvekili Günül Bekin Şahkulubey, Diyarbakır Milletvekilleri Mine Lök Beyaz ve Oya Eronat da, Ali Kılınç'ın eşi Belkız Kılınç'a taziye dileğinde bulunarak teseli vermeye çalıştı.

'EN KISA SÜREDE AYDINLANACAĞINA İNANIYORUM'

Taziye ziyaretinin ardından AK Parti heyeti, Şırnak Şehr-i Nuh Oteli'nde verilen yemeğe katıldı. Yemeğin ardında Şırnak'a geliş amaçları hakkında bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal şunları söyledi:

"Buraya gelmemizin temel amacı, burada acı bir hadisenin vuku bulması. Bu üzücü hadiseyi, üzüntüyü paylaşmak ve başsağlığı dilemek için geldik. Başbakanımızın başsağlığı mesajlarını, dileklerini ulaştırmak için geldik. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu aşamada soruşturma devam ettiği için olayla ilgili şuan herhangi bir açıklama yapamıyoruz. Ama en kısa sürede bu üzücü menfur hadisenin aydınlanacağına inanıyorum. İnşallah en kısa sürede bütün halkımız, Şırnaklılar, olayın nasıl olduğunun sonucunu görecekler." - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Başsağlığı Mesajını Getirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement