Başbakan Yıldırım: "Avrupa Ülkelerine Alınganlığımız Şudur, Fetö Darbe Girişiminden Sonra Yüksek... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "Avrupa Ülkelerine Alınganlığımız Şudur, Fetö Darbe Girişiminden Sonra Yüksek...

10.01.2017 15:06

Başbakan Yıldırım: "Avrupa ülkelerine alınganlığımız şudur, FETÖ darbe girişiminden sonra yüksek bir sesle kınamak yerine 'Ya, darbecileri fazla hırpalamayın' demeleri bizim kanımıza dokundu.

Başbakan Yıldırım: "Avrupa ülkelerine alınganlığımız şudur, FETÖ darbe girişiminden sonra yüksek bir sesle kınamak yerine 'Ya, darbecileri fazla hırpalamayın' demeleri bizim kanımıza dokundu. Böyle bir şey olamaz. Önce darbeyi hiç tereddüde mahal bırakmadan kınayacaksınız, sonra da Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğuna sonuna kadar inanacaksınız. Hukuk dersine Türkiye'nin ihtiyacı yok, Türkiye kendi hukukunu üniversal şartlar neyi gerektiriyorsa aynı şekilde uygular."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Avrupa Ülkelerine Alınganlığımız Şudur, Fetö Darbe Girişiminden Sonra Yüksek... - Son Dakika


Advertisement