Başkan Aktaş, Şoför Esnafının Dertlerini Dinledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş, Şoför Esnafının Dertlerini Dinledi

Başkan Aktaş, Şoför Esnafının Dertlerini Dinledi

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve beraberindeki ilçe oda başkanları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

21.12.2017 14:16  Güncelleme: 14:15

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve beraberindeki ilçe oda başkanları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şoför esnafının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Aktaş, kendisine iletilen sorunlar, istekler ve taleplerin takipçisi olacağını söyledi.

Tanışma ve fikir alış-verişi ile devam eden görüşmen açıklamalarda ilçelerde yaşanan problemleri Aktaş'a ileten Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ise şunları söyledi:

"Yeni görevinizin şahınız nezdinde, şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dileriz. Bursa gibi büyük, önemli ve her gün gelişen bir şehirde vazife yapmak hem zor ve hem de bir o kadar değerlidir. Bunun farkındasınız, görüyoruz. İnşallah güzel işler de yapacaksınız, buna inanıyoruz. İlçelerimizde yaşanan birtakım problemler var. Bunların çözüme kavuşması noktasında sizlerin desteklerini bekliyoruz. Biz, 'taşıma işini biz yapalım, belediyemiz de denetim faaliyetlerini yapsın' diyoruz. Bunun altını birlikte doldurabiliriz. Bu önerimizle belediyemizin üzerinden bir yükü almak arzusundayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş, Şoför Esnafının Dertlerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement