Başkan Arslan'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Başkan Arslan'dan Anlamlı Ziyaretler

Başkan Arslan\'dan Anlamlı Ziyaretler

Ağrı Belediye Başkan'ı Hasan Arslan Odalar, Birlikler, Dernekler ve Esnafı ziyaret ederek Ağrı'da yapılan çalışmaları anlattı.

18.01.2014 10:38

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan; Yaptığı ziyaretlerde Oda Başkanlarının, Birlik Başkanlarının, Muhtarların ve Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Arslan, çözüm noktasında istişare edilerek hareket edileceğine değindi.

Başkan Arslan; 2009 yılından itibaren Ak Parti Ağrı Belediyesi olarak Ağrı'ya yapılan çalışmaları ve faaliyetleri ziyaretlerde anlattı.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yakut, Ali Alpaslan'la birlikte Ağrı Sulama Birliği Başkanı Fahri Aslan, Köy ve Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gök, Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Mehmet Çeri, Sendikalar, Cumhuriyet Caddesi ve Terziler Caddesi Esnafı ziyaret edildi.

Yapılan Ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren Oda Başkanları, Birlik Başkanları, Muhtarlar ve Esnaflar Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a teşekkür ederek tekrar aday seçilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek başarılarının devamını dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Arslan'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement