Başkan Ergün Aday Adaylarını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Aday Adaylarını Ağırladı

Başkan Ergün Aday Adaylarını Ağırladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili aday adayları Mehmet Memiş, Mehmet Kocatürk ve Cemal Murat Erim'i makamında ağırladı.

07.03.2015 16:56  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

MHP Manisa Milletvekili aday adayları Operatör Dr. Mehmet Memiş, Eğitimci-Sendikacı Mehmet Kocatürk ve Esnaf Cemal Murat Erim, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Manisa'da çıtayı yükselttiğini dile getiren Operatör Dr. Mehmet Memiş, "Biz de bu çıtayı daha da yükseltme hedefiyle bu yollara düştük" dedi. Eğitimci-Sendikacı Mehmet Kocatürk ise, 27 yıllık eğitimcilik ve sendikacılık hayatının ardından Başkan Ergün'ü örnek ve rehber alarak aday adaylığını açıkladığını söyledi. Cemal Murat Erim de yaptığı konuşmada Manisa'ya katkı sunmak adına aday adayı olduğunu dile getirerek, "Bu noktada hep birlikte iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Manisa'ya katkıda bulunmanın arayışı içindeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün aday adaylarına çalışmalarında başarılar dileyerek, "Ülkemiz için, ilimiz için, ilçelerimiz için, sizler için inşallah hayırlısı olur. El ele, kol kola birlikte en güzelini en iyi şekilde, bu partinin iktidara uzanan yolunda Manisa'ya nasıl katkıda bulunuruz bunun arayışı içerisindeyiz. Bu yola çıkan bütün arkadaşlara ben partimiz, milletimiz ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Aday Adaylarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement