Başkan İnönü Darülaceze'deki Kimsesiz Yaşlı ve Engellileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan İnönü Darülaceze'deki Kimsesiz Yaşlı ve Engellileri Ziyaret Etti

Başkan İnönü Darülaceze\'deki Kimsesiz Yaşlı ve Engellileri Ziyaret Etti

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Anneler Günü nedeniyle Darülaceze’ye gelerek kimsesiz yaşlıları ve engellileri ziyaret etti.

11.05.2014 15:08

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Anneler Günü nedeniyle Darülaceze'ye gelerek kimsesiz yaşlıları ve engellileri ziyaret etti.

Anneler Günü tüm İstanbul'da sevgi ve mutlulukla kutlanırken, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de, kimsesiz yaşlıları ve engellileri de yalnız bırakmadı. Öğle saatlerinde Şişli'deki Darülaceze'ye gelen Başkan İnönü, burada kurulan çadırda kimsesiz yaşlıları ve engellileri ziyaret etti. Çadırdakilerin tek tek ellerini öpen ve onlara çiçek veren İnönü, 35 yıl sonra annesini bulan Savaş Aydın'ın da şiir okuma isteğini kırmadı. Aydın'ın şiirini bitirmesinin ardından İnönü çadırdan ayrıldı. Darülaceze'den çıkmak üzereyken yol üzerinde kendisini gören engelli vatandaşlarında yanına giden İnönü, onlarla bir süre sohbet ederek çiçek verdi. Darülaceze'de kaldığı öğrenilen ve ressamlık yaptığı öğrenilen Ayşe adlı bir kadın ise İnönü'ye yaptığı bir resmi vermek istedi. Resmin arkasına imzasını atan Ayşe daha sonra resmini İnönü'ye verdi. Ardından Başkan Hayri İnönü, Darülaceze'den ayrıldı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Arkadaşlarımızın, misafirlerimizin gönüllerini almak için buraya geldik. Hem sevindik hem de burada kalan hanımları sevindirmeye çalıştık. Anneler Günü nedeniyle buradayız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İnönü Darülaceze'deki Kimsesiz Yaşlı ve Engellileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement