Batman'da 'Öcalan'a Özgürlük' İmzası Toplayanlar Serbest - Son Dakika
Güncel

Batman'da 'Öcalan'a Özgürlük' İmzası Toplayanlar Serbest

Batman\'da \'Öcalan\'a Özgürlük\' İmzası Toplayanlar Serbest

Batman'da 'Öcalan'a özgürlük' kampanyası için evleri gezerek imza topladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 9 kişi gece yarısı serbest bırakıldı.

06.01.2015 11:18  Güncelleme: 14:18

Batman'da Abdullah Öcalan için düzenlenen 'Öcalan'a özgürlük' kampanyası için evleri gezerek imza topladıkları gerekçesiyle dün akşam gözaltına alınan Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel ile 2 belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 9 kişi gece yarısı serbest bırakıldı.

Abdullah Öcalan için düzenlenen 'Öcalan'a Özgürlük' kampanyası kapsamında Kültür Mahallesi'nde evleri gezerek imza toplayan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel ile aralarında belediye meclis üyeleri Hülya Baltaş ve Hamide Çelik'in de bulunduğu 9 kişi, haklarında şikayet olduğu gerekçesiyle dün akşam polis tarafından gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel ile 9 kişi, Batman Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra Terörle Mücadele Şube ekiplerince Batman Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan 9 kişi, gece yarısı serbest bırakıldı.

Gözaltı gerekçesinin 'Öcalan'a özgürlük' kampanyasıyla ilgili olduğunu belirten HDP Batman İl Başkanı Mahmut Çiftçi, "Bir süre önce de biz aynı gerekçeyle ifade verdik" dedi. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da 'Öcalan'a Özgürlük' İmzası Toplayanlar Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement