Batman'da Silahlı Saldırı: Anne ve Oğul Defnedildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman'da Silahlı Saldırı: Anne ve Oğul Defnedildi

Batman\'da Silahlı Saldırı: Anne ve Oğul Defnedildi
01.04.2026 12:57

Batman'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden Anne Aynur K. ve oğlu Dücane K. Mardin'de toprağa verildi.

Batman'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri Mardin'de toprağa verildi.

Merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde evlerinin bahçesinde dün silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Aynur K. (55) ve oğlu Dücane K'nin (28) cenazesi yakınları tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Mardin'e getirildi.

Anne ve oğlunun cenazeleri, Mardin'in Yeşilli ilçesine bağlı Dereyanı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında yan yana defnedildi.

Olay

Batman'ın merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan Aynur K. ve oğlu Dücane K, dün M.A.K'nin (17) silahlı saldırısına uğramış, Dücane K. olay yerinde hayatını kaybetmiş, Aynur K. kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Zanlı, Batman-Diyarbakır kara yolunda bir araçta suç aletiyle yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da Silahlı Saldırı: Anne ve Oğul Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement