Batman Gercüş'te mantar yiyen aileden 2 kişi zehirlenerek hastaneye sevk edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman Gercüş'te mantar yiyen aileden 2 kişi zehirlenerek hastaneye sevk edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Batman Gercüş\'te mantar yiyen aileden 2 kişi zehirlenerek hastaneye sevk edildi

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kesiksu köyünde akşam yemeğinde topladıkları mantarı yiyen aynı aileden 2 kişi zehirlendi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 2 kişi Gercüş Devlet Hastanesi'nin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

BATMAN'ın Gercüş ilçesinde akşam yemeğinde topladıkları mantarı yiyen aynı aileden E.K. (24) ve M.S.K. (35) zehirlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Kesiksu köyünde meydana geldi. E.K. ve M.S.K., topladıkları mantarları yedikten kısa süre sonra fenalaştı. Yakınlarının ihbarıyla adrese sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 2 kişi, Gercüş Devlet Hastanesi'ne, buradan da ileri tetkik ve tedavi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.