Bayan Çiftçi Huzurevi Sakinlerini Vali Konağında Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Bayan Çiftçi Huzurevi Sakinlerini Vali Konağında Ağırladı

Bayan Çiftçi Huzurevi Sakinlerini Vali Konağında Ağırladı

Vali Kenan Çiftçi'nin eşi Habibe Çiftçi, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan yaşlıları Vali Konağında ağırladı.

22.09.2013 17:28

Huzurevi sakinleri, Vali Kenan ÇİFTÇİ'nin eşi Habibe ÇİFTÇİ tarafından Vali Konağında öğle yemeğinde ağırlandı. Yemekte, Altınordu Kaymakamı Şenol ESMER'in eşi Nilgün ESMER, Kabadüz Kaymakamı Engin AVCI'nın eşi Elif AVCI, İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI'nın eşi Filiz KIRMACI'da hazır bulundu.

Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nden gelen konuklarıyla bir süre sohbet eden Habibe ÇİFTÇİ, yemekte de huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek, tek tek ellerini öptü, sıkıntılarını dinledi ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Huzurevi sakinlerini konakta ağırlamak istediğini ifade eden Habibe ÇİFTÇİ ''Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Sizi huzurlu, mutlu görmek bizi de çok sevindiriyor. Sizleri konakta ağırlamak, birlikte vakit geçirelim istedim. Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ederim'' dedi.

Tüm yaşlıların hürmete layık olduklarını belirten Vali Kenan ÇİFTÇİ'nin eşi Habibe ÇİFTÇİ "Dinimiz de yaşlılara karşı hoşgörülü olmayı ve onlara hürmet etmeyi emretmektedir. Yaşlılarımıza her zaman sevgi ve ilgi göstermeliyiz. Hem huzurevinde sık sık ziyaret ederek, hem de Vali Konağında kendilerini misafir ederek, yaşlılarımızla bir arada olmaya devam edeceğim. Huzurevi sakinlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan yaşlılar, kendilerine gösterilen ilgi ve sevgi'den dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek, "Bizleri hem huzurevine gelerek ziyaret eden, hem de Vali Konağı'nda ağırlayarak bir aile ortamı ve aile sıcaklığını yaşamamızı sağlayan, Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ'nin eşi Habibe ÇİFTÇİ'ye teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayan Çiftçi Huzurevi Sakinlerini Vali Konağında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement