Baydemir Esnafla Bereket Duası Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Baydemir Esnafla Bereket Duası Etti

Baydemir Esnafla Bereket Duası Etti
06.10.2015 11:10

HDP Urfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, esnaf temasları sırasında bereket duasına katılarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa Milletvekili Osman Baydemir, 1 Kasım seçimleri için yürüttüğü çalışmalara şehir merkezinde devam etti.

Baydemir ve beraberindeki partililer güne Kunduracılar Pazarı esnafıyla yapılan bereket duası ile başladı. Duanın ardından pazar esnafını dolaşan Baydemir'e ilgi yoğun oldu. Kampanya kapsamında günü esnaf ziyaretlerine ayıran Osman Baydemir'in bir sonraki durağı Haşimiye Meydanı esnafıydı.

Sıcak görüntülere sahne olan esnaf ziyaretinde Baydemir, yaşanan sıkıntılarını dinledi, çözüm için yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Urfa'nın yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunların tamamıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını, çözümlere dair hazırlıklarının olduğunu ifade eden Baydemir, esnaftan 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Programın devamında sırasıyla Terziler Pazarı esnafı, Aktar Pazarı esnafını dolaşan Baydemir ve berberindekilerin sonraki durakları da Kuyumcular Pazarı ile Marangozlar çarşısı oldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Baydemir Esnafla Bereket Duası Etti - Son Dakika


Advertisement