Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau, 2013'ün Yorgunluğunu Glorıa'da Attı - Son Dakika
Güncel

Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau, 2013'ün Yorgunluğunu Glorıa'da Attı

Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau, 2013\'ün Yorgunluğunu Glorıa\'da Attı

Belçika'nın Türkiye Büyükelçisi Marc Trenteseau ve eşi Isabella Trenteseau, Antalya’ya gelerek, Gloria Golf Resort Hotel’de tatil yaptı.

06.01.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'nın Türkiye Büyükelçisi Marc Trenteseau ve eşi Isabella Trenteseau, Antalya'ya gelerek, Gloria Golf Resort Hotel'de tatil yaptı.

Belçika'nın Türkiye Büyükelçisi Marc Trenteseau başarılı ve verimli geçen 2013 yılının yorgunluğunu, eşi Isabella Trenteseau ile birlikte Gloria Golf Resort Hotel'de attı. Büyükelçi Marc Trenteseau ve eşi Isabella Trenteseau, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria Hotelleri sahibi Nuri Özaltın, TUI AG Türkiye Temsilcisi ve Uluslararası Dialog Enstitüsü(IDI) Genel Müdürü Hüseyin Baraner ileTürk turizmi başta olmak üzere Türkiye-Belçika arasındaki turizm faaliyetleri ve yeni yatırımlar konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

Büyükelçi Marc Trenteseau, büyük turnuva ve yarışmalara ev sahipliği yapacak donanım ve teknolojik alt yapıya sahip, sporcuların yanı sıra spor tutkunu her yaştan misafire spor ve tatil deneyimini bir arada yaşatacak olan Gloria Sport Arena hakkında bilgi aldı. Nuri Özaltın, Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi olarak adlandırılan Gloria Sport Arena'nın 2015 yılında Antalya'da açılacağının bilgisini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau, 2013'ün Yorgunluğunu Glorıa'da Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement