Belediye Başkanına Kızdı İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanına Kızdı İntihara Kalkıştı

Belediye Başkanına Kızdı İntihara Kalkıştı

Adana’nın Kozan ilçesinde semt pazarında pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Nimet Yıldız (46) semt pazarının yakınında bulunan inşaat halindeki on üç katlı binaya çıkarak intihar etmek istedi.

12.05.2014 18:47

Adana'nın Kozan ilçesinde semt pazarında pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Nimet Yıldız (46) semt pazarının yakınında bulunan inşaat halindeki on üç katlı binaya çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde MHP'li Kozan Belediyesi'ne ait zabıta ekipleri Karacaoğlan Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait semt pazarında karpuz satarak geçimini sağlayan NimetYıldız'ın tezgahını kaldırmaları noktasında uyardılar. Uyarı sonrası karpuz tezgahının başında eşi ile karpuz satarken eşi Serpil Yıldız'a "ben lavaboya gidiyorum" diyerek tezgahtan ayrılan Nimet Yıldız yakında bulunan inşaatın on üçüncü katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay sonrası polis ekipleri bina çevresinde güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri de bina çevresinde hava yastığı açarak tedbir aldı.

Olası bir intihara karşı sağlık ekiplerinin de görev aldığı olayda Yıldız binaya çıkan polis ve pazarcı esnafları ve vatandaşlar tarafından uzun uğraşlar sonrası ikna edilerek aşağıya indirildi.

13 katlı binadan gözyaşları içinde polis ekipleri tarafından aşağı indirilen Yıldız sağlık ekipleri tarafından Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Nimet Yıldız'ın eşi Serpil Yıldız, "Biz 8 yıldan beri burada tezgah açıyoruz. Geçtiğimiz günlerde zabıta ekipleri gelerek tezgahımızı buradan kaldırmamızı istediler. Biz AK Partiliyiz diye bizim tezgahımızı kaldırmak istediler. Bizim beş çocuğumuz var. Bunlardan birisi engelli. Üç çocuğum okuyor. Biz bu tezgahta karpuz satarak geçimimizi sağlıyoruz ve çocuklarımızı okutuyoruz. Dün belediye başkanı Musa Öztürk ile görüşmeye gittik ancak bizim yüzümüze bile bakmadı. Başkan Öztürk bize "Siz AK Partilisiniz, siz bana mafya dediniz" dedi. Bu arada olayı gören vatandaşların ise cep telefonları ile çekim yapmaları dikkat çekti.

Yıldız'ı ikna ederek intihar girişimine engel olan Zeki Abalı ise "Gerekirse ileride bulunan petrolümü veririm biz de buradan gideriz ve senin ekmeğinle oynatmayız. Belediye Başkanı ile görüşeceğim. Sen burada kalacaksın. Ekmeğine bakacaksın diyerek zor ikna ettim. Hatta başkanı aradım telefona koruması çıktı. Şuan başkan toplantıda dedi ve hala bize telefon ile dönmediler" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanına Kızdı İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • enise güleç: insanda biraz vijdan olur. akp taraftarı dıye kımsenini ekmegi ile oynamamalısın 1 1 Yanıtla

Advertisement