
Bursa İnegöl'de İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosu, Kültür Sarayı'nda düzenlediği Türk Halk Müziği konseri ile Anadolu'nun her bir köşesinden türküleri İnegöllüler için seslendirdi. Koro, performansıyla büyük beğeni topladı.
Şef Yücel Düzel yönetimindeki Halk Müziği korosu, programa Malatya- Arguvan yöresine ait bir türkü ile başladı. Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait sevilen türküleri seslendiren Türk Müziği Korosuna zaman zaman salonu dolduran müzikseverlerde eşlik etti.
Konser sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl Belediye Türk Müziği Korosu olarak Gençlik Merkezi'nde birçok konularda çalışmalar yapıyoruz. Sanat Müziği Koromuzun yanı sıra Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği Koromuz, Gençlik ve Çocuk koromuz da mevcut. Ayrıca enstrüman kurslarımız var. Her gün sabah 8'den gece 12'lere kadar aktivitelerimiz var. Kültür ve sanat anlamında dolu dolu programlarımız var" dedi.
Aktaş, programı hazırlayan Şef Yücel Düzel ile koro ve saz sanatçılarına teşekkür etti.
Son Dakika › Güncel › Belediye Korosundan Türkü Ziyafeti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?