Benfica, Beşiktaş Maçı Için Istanbul'a Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Benfica, Beşiktaş Maçı Için Istanbul'a Geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Benfica, Beşiktaş Maçı Için Istanbul\'a Geldi

Benfica, Beşiktaş maçı için İstanbul'a geldiUEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Portekiz temsilcisi Benfica, İstanbul'a geldi.

Benfica, Beşiktaş maçı için İstanbul'a geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Portekiz temsilcisi Benfica, İstanbul'a geldi.

Portekiz Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 23.00 sıralarında Lizbon'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gelen Benfica takımını İstanbul Emniyeti Spor Şube polisi karşıladı. Benfica ekibinin, kendileri için boş olan pasaport kontrol noktasına yönlendirilerek pasaport işlemleri yapıldı.

Benfica ekibi İstanbul'a 250 kişilik yönetici, sponsorlar ve idareci ile geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında takım Havalimanı'ndan ayrıldı.

Kaynak: DHA