Berkin'in Ölümü Ailesini Yasa Boğdu - Son Dakika
Güncel

Berkin'in Ölümü Ailesini Yasa Boğdu

Berkin\'in Ölümü Ailesini Yasa Boğdu

Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ailesi, gözyaşlarına boğuldu.

11.03.2014 10:47  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berkin Elvan, 269 gündür tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Berkin’in cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Acı haber üzerine yüzlerce kişi, aileye destek vermek üzere hastaneye geldi. Berkin’in ölümü anne ve babasını yasa boğdu. Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Hastane önünde toplanan kalabalık “Berkin Elvan ölümsüzdür” sloganları attı. Acılı anne “Berkin yakışamaz kara topraklara. Benim yavrum daha 14 yaşında. Ben senin acına nasıl dayanırım yavrum. Ben sensin ne yaparım yavrum. Ne olursun bırakma elimi. Benim kuzum daha küçücüktü” diye feryat etti. Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan daha sonra araca binerek Adli Tıp Kurumu’na gitti.

Çevik kuvvet otobüsüne "Berkin" saldırısı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Berkin Elvan için toplanan grup, çevik kuvvet otobüsüne saldırdı. Otobüsün önünü kesen eylemciler, camları kırdı.

Gezi olayları sırasında yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden için yaklaşık 400 kişi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplandı. Cenaze alındıktan sonra hastaneden çıkan grup, yoldan geçen çevik kuvvet otobüsüne saldırdı. Bir anda otobüsün önünü kesen eylemciler, bagajda bulunan polis kalkanlarını aldı. Otobüsü taş yağmuruna tutan grup, camları kırdı. Otobüsün içerisinde neye uğradığını şaşıran polisler de biber gazı sıkarak olay yerinden uzaklaştı.

MUSTAFA BİÇER

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Berkin'in Ölümü Ailesini Yasa Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement