Beyin Kanaması Geçiren Genç Kız Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Beyin Kanaması Geçiren Genç Kız Hayatını Kaybetti

Beyin Kanaması Geçiren Genç Kız Hayatını Kaybetti

Beyninde oluşan baloncuk nedeniyle geçirdiği beyin kanaması geçiren 20 yaşındaki Seda Meşe, 6 günlük yaşam savaşını kaybetti.

27.12.2014 13:14  Güncelleme: 14:39

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden 20 yaşındaki Seda Meşe, beyninde oluşan baloncuk nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

İzmit Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde ikamet eden ve nakliyecilik işleriyle uğraşan Hüseyin Meşe ile ev hanımı Şükran Meşe çiftinin 20 yaşındaki kızları Seda Meşe, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kullar Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü'nden mezun olan Seda Meşe, bir nakliyat firmasında muhasebeci olarak çalışıyordu.

6 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Seda Meşe, geçtiğimiz pazar günü evinde otururken şiddetli baş ağrısı nedeniyle fenalaşmış ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerde Seda Meşe'nin beyinde baloncuk olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yaklaşık 6 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Seda Meşe, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber ile Seda Meşe'nin ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Seda Meşe'nin cenazesi Akçaova Köyü Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Akçaova Köyü Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyin Kanaması Geçiren Genç Kız Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • çok üzüldüm: Bende beyin kanaması geçirmiş biri olarak çok üzüldüm. allah ailesine sabır versin. Ne diim ölüm herkesin kapısında allah bizi el ayak altına düsürmeden ölmeyi nasip etsin 26 0 Yanıtla
  • ahmet yıldız: Allah rahmet eylesin komşumdu. Bende cenazesine katıldım. Gerçekten çok kalabalıktı. İnşallah Rabbim mekanını cennet eyler. 19 3 Yanıtla
  • Engin: Allah ailesine sabır versin,hayat çok kısa,nur içinde yatsın 18 2 Yanıtla
  • Hoppdediks: Allah Rahmet eylsein. Mekanı cennet olsun inşallah. 10 0 Yanıtla

Advertisement