Beylikdüzü'nde Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor

Beylikdüzü\'nde Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor

Ramazanda iftar programlarıyla binlerce kişiyi buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, sahur organizasyonlarıyla da vatandaşları bir araya getiriyor.

21.07.2013 11:01

Ramazanda iftar programlarıyla binlerce kişiyi buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, sahur organizasyonlarıyla da vatandaşları bir araya getiriyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun iftar ile sahur arasındaki zamanının büyük bir kısmını vatandaşlarla geçiriyor. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Dereağzı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Uzun Beylikdüzü'nde Ramazan ayının her anının dolu dolu ve farklı yaşandığını dile getirdi.

BAŞKAN UZUN GÖNÜL SOFRALARINA KONUK OLUYOR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan ayında bir yandan da gönül sofrası projesi kapsamında vatandaşın kapısını çalarak evlerine misafir oluyor. Dereağzı Mahallesi'nde yaşayan 3 ailenin konuğu olan ihtiyaçları ve belediyeden beklentilerini soran Başkan Uzun, ailelerin sorunlarına çare olmaya çalıştı.

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası'nda da etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Türk Tasavvuf Müziği'ni icra eden Ayan Musiki Topluluğu Beylikdüzü halkına utulmaz bir konser verdi .Konser başkan yardımcısı Efrahim Yeşil'in teşekkür konuşması ve çiçek takdimi ile sona erdi.

BAŞKAN UZUN SAHURA KADAR VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Ramazan'da hemşehrileriyle birlikte sahur yapma uygulamasına devam eden Başkan Uzun, çok sayıda vatandaşla birlikte sahur yaptı.İlahiler, kasideler, şirlerin seslendirildiği sahur programında Başkan Uzun, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Programa ayrıca, Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, belediye başkan yardımcıları, Prof. Dr. Sait Gönen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği sahur programı Ramazan ayı boyunca cumayı cumartesiye bağlayan gecelerde yapılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Ramazan Dolu Dolu Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement