Beylikdüzü'nün Sağlığı Her An Kontrol Altında - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün Sağlığı Her An Kontrol Altında

Sağlıklı bir Beylikdüzü için çalışan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, birçok alanda vatandaşa hizmet sağlıyor.

22.07.2015 16:47

Evde bakımdan, kuaförlük hizmetine, hasta nakil hizmetinden, ağız-diş sağlığı hizmetine, diyet ve beslenme danışmanlığına kadar birçok uygulama müdürlüğe emanet.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, halkın sağlığı için birçok alanda çalışmalar gerçekleştiriyor. İhtiyaç duyulan hizmetler vatandaşın ayağına gidiyor. Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar Alanı altında bulunan müdürlükte, uzman hekimler vatandaşın ağız diş sağlığıyla, diyet ve beslenme düzenleriyle, günlük rutin kontrolleriyle yakından ilgileniyor. İlçedeki vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veren müdürlük, aynı zamanda eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarda taramalar da gerçekleştiriyor.

Birçok Alanda Hizmet Mevcut

Diş ünitesinde hekim tarafından diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği, süt dişi çekimi, fissür koruyucu uygulaması ve flor uygulaması yapılıyor. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmetiyle vatandaşın tedavisini, uygun sağlık kuruluşlarına yönlendirilmesini sağlayan Sağlık İşleri Müdürlüğü aynı zamanda, tansiyon-şeker ölçümü, kan alma, serum takma, pansuman, hasta nakli, engelli rehabilitasyonu, hasta bakımı ve gebelik eğitimi, ev kazalarına karşı bilinçlendirme eğitimleri, diyet ve beslenme hizmetlerini de vatandaşla buluşturuyor. Göz sağlığı için muayene hizmeti de sağlayan birim, defin hizmetleri ile vefat eden vatandaşların 7 gün 24 saat Ölüm Defin Belgeleri'nin tanzim işlemlerini de sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün Sağlığı Her An Kontrol Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement