Beypazarı'nda Sokak Hayvanları İçin Su Bırakılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Beypazarı'nda Sokak Hayvanları İçin Su Bırakılıyor

06.07.2018 14:57

Hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla Beypazarı'nda sokak hayvanlarının sıcaklardan etkilenmemesi için delikli taşlara su bırakılıyor.

Hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla Beypazarı'nda sokak hayvanlarının sıcaklardan etkilenmemesi için delikli taşlara su bırakılıyor.

İlçedeki Develik Sokak'ta bulunan ve esnaflık yapan Mevlüt Atak, sokağın başında bulunan oyma taşa su dökerek, sokak hayvanlarının su içmesine yardımcı oluyor.

Artan sıcaklarda güvercin ve serçe türü kuşların da susuz kaldığını bu nedenle sokağa su bıraktığını aktaran Atak, suyun insanlar için olduğu kadar hayvanlar için de hayati önem taşıdığını söyledi.

Diğer vatandaşlara da sıcak hava nedeniyle su bulmakta zorlanan hayvanlara yardımcı olmaları çağrısında bulunan Atak, "Hayvanlardan bir kap suyu esirgemeyelim. Eski bir geleneği sürdürüyorum. Biz çıraklığımıza bu sokakta başladık. Ustalığımız ve esnaflığımızı bu sokakta sürdürüyoruz. Ustamdan ben böyle gördüm ve bunu yaşadığım sürece de uygulamaya devam edeceğim. Köşe başına, oyma taşa su bırakarak, canlıların su ihtiyacını giderebiliyorsak ne mutlu bize." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda Sokak Hayvanları İçin Su Bırakılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement