Biçerdöver Denetimleri Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Biçerdöver Denetimleri Sürüyor

Biçerdöver Denetimleri Sürüyor

Merzifon'da tarım müdürlüğü, güvenli hasat için biçerdöver denetimlerini sürdürüyor.

Merzifon İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hububat hasat sezonunda ürün kayıplarının önlenmesi ve hasadın güvenli şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla biçerdöver kontrol ve denetimlerini sürdürüyor.

Teknik personel tarafından yürütülen denetimlerde, biçerdöverlerin teknik yeterlilikleri, dane kaybı oranları, operatör belgeleri ve hasat sırasında uyulması gereken kurallar titizlikle inceleniyor.

Kontrollerle hem üreticilerin emeklerinin korunması, hem de hasat sırasında oluşabilecek ürün kayıpları ve yangın risklerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

İlçede denetimlerin hasat dönemi boyunca devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biçerdöver Denetimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement