Bigadiç Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bigadiç Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Bigadiç Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Bigadiç Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen seçimlerde en yaşlı üye Hasan Ayan geçici divan başkanlığına getirilmesinin ardından gündem maddeleri oylanarak üyeler tarafından ibra edildi.

17.07.2013 15:10  Güncelleme: 15:11

Bigadiç Sulama Birliği Projesi'nden yararlanacak olan, Değirmenli Köyü, Balatlı Köyü, Yörücekler Köyü, Çekirdekli Köyü, Bigadiç Merkez, Işıklar Köyü, Salmanlı Köyü, Bademli Köyü, Kadıköy Birlik Meclis Üyelerinin katılımıyla, Bigadiç Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi 17 Temmuz 2013 Çarşamba günü Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Daha sonra yapılan seçimlerde Recep BİLGE Bigadiç Sulama Birlik Başkanlığına tek aday olarak katıldı.

En yaşlı üye Hasan Ayan, Pamukçu Belediye Başkanı İsmail Çoban ve Kepsut Sulama Birliği Müdür Hüseyin Akgün'den oluşan divan eşliğinde 36 meclis üyesinden 35'nin katılımıyla seçim gerçekleştirildi. Toplam 35 oyun kullanıldığı seçim sonucu 4 yıl süre ile Bigadiç Sulama Birliği Başkanlığına Recep BİLGE seçilirken; Bigadiç Sulama Birliği Yönetim Kurulu Hasan Ayan, Zekeriya Aygör, İbrahim Ülkü, İbrahim Avcuoğlu, Bigadiç Sulama Birliği Denetim Kurulu Mustafa Gürel, Adil Efetürk, İsmail Çakan olarak belirlendi.

Genel kurulda teşekkür konuşması yapan Yeni başkan Recep BİLGE, "Beni başkan seçen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Üzerime düşen bütün görev ve sorumlukları yerine getirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim dedi.

Genel kurul sonunda görüşlerini belirten Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa GÖKSEL; Kurulan Bigadiç Sulama Birliği'nin Bigadiç'e, köylerimize ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. Sulama alanı içinde yer alan arazilerin tümüne en adil şekilde suyu ulaştırmak için gayretle çalışılmalı, Memleketimizin her karış toprağının değerlendirilmesi ve ekonomiye katılması için yasaların yönetime verdiği yetkiyi kullanarak ülke ekonomisinde Bigadiç'in de yerini belirgin hale getirmelerini temenni ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement