Bilal Erdoğan Depremde Hasar Gören Bölgeleri Gezdi - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan Depremde Hasar Gören Bölgeleri Gezdi

Bilal Erdoğan Depremde Hasar Gören Bölgeleri Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet deprem Adıyaman’da deprem bölgesini gezdi.

02.04.2017 20:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet deprem Adıyaman'da deprem bölgesini gezdi.

Türkiye Petrollerinde STK temsilcileriyle yemekte bir araya gelen Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ilk olarak Adıyaman Valiliğini ve daha sonra Adıyaman Belediyesini ziyaret etti.

Valilik ve Belediyeyi ziyaret eden Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ile beraberindeki heyet, Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesine geçerek burada ikindi namazı kıldı. Heyet daha sonra geçtiğimiz günlerde yaşanan depremde en çok zarar gören Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu köyüne geçti. Depremde zarar gören köyü gezen Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyeti vatandaşlar zılgıt ve alkışlarla karşıladı.

Heyet bölgede incelemelerde bulunduğu esnada Taşkuyu köyünden 13 yaşındaki Abdulmuttalip Küçük'ün çaya davet etmesiyle heyet, çocuğun evine giderek bir süre oturdu. Çocuklarla ve köy halkıyla bir süre oturan heyet daha sonra köyde bir süre daha gezdi. Köyde yaptıkları incelemelerin ardından heyet köyden ayrıldı.

Bilal Erdoğan'ın kendisini kırmayarak evine gelmesine oldukça mutlu olduğunu vurgulayan Abdulmuttalip Küçük, "Kendisini davet ettik o da beni kırmadı evimize geldi. Sanki Bilal Erdoğan değil de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi gibi sevindik. Kendilerini çok seviyoruz ve çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Köyden ayrılan heyet daha sonra Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikayı gelerek burada iş adamlarıyla bir araya geldi. Toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan Depremde Hasar Gören Bölgeleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement