Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Bilecik Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezine ziyarette bulundu. Aygöl çifti, eğitim gören vatandaşlarla sohbet ederek kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Mesleki Eğitim Merkezi'nde de öğrenci sayısı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Vali Aygöl, halk eğitim merkezlerinin ev hanımları ve hobi edinmek isteyen vatandaşlar için önemli bir kaynak olduğunu belirtti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

21.02.2024 15:02  Güncelleme: 15:03

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eşi Nazlı Aygöl ile Bilecik Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.

Halk Eğitimi Merkezinde eğitim gören vatandaşlarla sohbet eden Aygöl çifti, yetkililerden kurumların çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Mesleki eğitimin güçlendirilmesi için kurulan Mesleki Eğitim Merkezine de uğrayan Aygöl ve eşine, öğrenci sayısı ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Vali Aygöl, halk eğitim merkezlerinin özellikle ev hanımları ile hobi edinmek isteyen vatandaşlar için bulunmaz nimet olduğunu ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement